top of page
Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Pecorino Colline Pescaresi IGT
Κατηγορία: Ξηρός λευκός βιολογικός
Κατάταξη: IGT
Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Pecorino
Περιοχή / Αμπελοτόπι: Miglianico σε υψόμετρο 240 μέτρων, με νοτιο ανατολικό προσανατολισμό
Ημερομηνίες τρύγου: Τέλη Σεπτεμβρίου
Οινοποίηση / Παλαίωση: Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται με το χέρι. Η ζύμωση διεξάγεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία με διάρκεια περίπου 10-15 ημερών
Αλκοολικός τίτλος: 12%
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Aρώματα τροπικών φρούτων, πεπόνι και κρέμα λεμονιού που συνδυάζονται με νότες από γιασεμί και ακακία. Μια λεπτή μεταλλικότητα στο τέλος
Ιδανική απόλαυση στους 8-10 °C
bottom of page