top of page
Prosecco Treviso DOC
Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Prosecco Treviso DOC
Κατηγορία: Ξηρός λευκός αφρώδης
Κατάταξη: DOC
Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Glera
Περιοχή / Αμπελοτόπι: Cordignano σε υψόμετρο 260 μέτρων, με νοτιο προσανατολισμό
Ημερομηνίες τρύγου: Μέσα Σεπτεμβρίου
Οινοποίηση / Παλαίωση: Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται με το χέρι. Η ζύμωση είναι παραδοσιακή, διεξάγεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία με διάρκεια περίπου 10-15 ημερών.
Αλκοολικός τίτλος: 11%
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Το μπουκέτο είναι μια έκρηξη φρέσκων αρωμάτων, διακρίνονται ροδάκινο, βερίκοκο και στο φινάλε ακακία και τριαντάφυλλο.
Ιδανική απόλαυση στους 6-8 °C
Διακρίσεις: 88 POINTS Luca Maroni
bottom of page